Cum comand?

Simplu: printr-un email către artasarmei@gmail.com sau SMS/whatsapp la 0740308600 în care să fie specificate: numele, adresa exactă și numărul de telefon.

Pentru comenzi sub 250 de lei livrarea este gratuită (fără cheltuieli de transport) prin Posta Romana, pentru comenzi peste 250 de lei livrarea este gratuita prin curierat rapid.

Plata se face ramburs sau in cont bancar transmis dupa primirea comenzii. In cazul platii ramburs se va achita suplimentar o taxa de: 10 lei pentru livrarile prin posta sau 30 de lei pentru livrarile prin curierat rapid.

Pentru comenzi online peste 500 de lei se aplică un discount de 10%.

Pretul apare imediat sub poza fiecarui tablou, insotit de dimensiunile lui si conditii de livrare.

Creațiile prezentate pot fi realizate la diferite dimensiuni și cu diferite tipuri de culori de sârmă (aurie, neagră, midnight blue, roșie, verde, lila, roz etc). Pentru a confirma comanda ne vom pune de acord asupra creației, tipului de sârmă, culorii de background și de ramă și dimensiunii dorite.

Prețurile țin cont de dificultatea prelucrării sârmei și execuției creațiilor, dar și de calitatea ridicată a produselor, unicitatea și originalitatea lor, precum și de caracterul lor handmade și artistic, plecând de la valori de câțiva lei și depinzând de complexitatea și ingeniozitatea design-ului.

Termenul de executie si livrare este intre 1-3 zile pentru creatiile prezentate pe site.

O alta modalitate, mai simpla, este sa vizitati Galeria-atelier deschisa in Sinaia pe Esplanada Aosta (Bd. Carol I, nr. 33 – in fata magazinului Megaimage):

Galeria 20190502_110847 x