Cum comand?

NOU: Începând cu data de 01.02.2019 toate creațiile vor fi disponibile în fir placat cu Aur.

Cum comand?

Simplu: printr-un email către artasarmei@gmail.com sau SMS/whatsapp la 0740308600 în care să fie specificate: numele, adresa exactă și numărul de telefon.

Pentru comenzi sub 200 de lei livrarea este gratuită (fără cheltuieli de transport) prin Posta Romana, pentru comenzi peste 200 de lei livrarea este gratuita prin curierat rapid și poate fi însoțită de un cadou din partea autorului.

Plata se face in cont bancar transmis dupa primirea comenzii.

Pentru comenzi online peste 500 de lei se aplică un discount de 20%.

Pretul apare imediat sub poza fiecarui tablou, insotit de dimensiunile lui si conditii de livrare.

Creațiile prezentate pot fi realizate la diferite dimensiuni și cu diferite alte tipuri de culori de sârmă (neagră, midnight blue, albă, roșie, verde etc) cu un discount de 20% din prețul afișat (sârma placată cu Aur este mai scumpă).

Prețurile țin cont de dificultatea prelucrării sârmei și execuției creațiilor, dar și de calitatea ridicată a produselor, unicitatea și originalitatea lor, precum și de caracterul lor handmade și artistic, plecând de la valori de câțiva lei și depinzând de complexitatea și ingeniozitatea design-ului.

Termenul de executie si livrare este intre 1-2 zile pentru creatiile prezentate pe site si intre 3-5 zile pentru comenzi personalizate.